Новинський, в якого виявили COVID-19, напередодні зустрічався з Онуфрієм (ФОТО)

Що далі?

Позафракційний народний депутат Вадим Новинський, який повідомив про позитивний результат тесту на коронавірус, напередодні передав настоятелю УПЦ МП  Онуфрію 850 тисяч медичних масок.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП

«14 квітня 2020 року народний депутат Вадим Новинський передав 850 тисяч з 1 мільйона медичних масок, закуплених Фондом на честь Покрова Пресвятої Богородиці, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію».

Зазначається, що з благословення настоятеля маски будуть безкоштовно роздаватися вірянам у парафіях УПЦ (у всіх областях України) для забезпечення максимальної безпеки парафіян, які приймуть рішення взяти участь у святкових великодніх богослужіннях.

Це було вчора, а сьогодні, 15 квітня, депутат Вадим Новинський у себе на Facebook-сторінці повідомив, що отримав позитивний тест на коронавірусну інфекцію.

 

Однак симптомів хвороби не має.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень