Новим «Містером Всесвіт» став українець

Цей титул колись носив Шварценеггер

Ліворуч - володар титулу Олег Борзенко. Праворуч - 5-разовий і найвідоміший чемпіон на конкурсі "Мr. Universe" Арнольд Шварценеггер.

Культурист з Чорноморська, що на Одещині, Олег Борзенко став переможцем турніру «Mr. Universe», який проходив у Лісабоні під егідою Всесвітньої аматорської асоціації бодібілдингу (WABBA).

Як повідомив «Думській» тренер спортсмена Андрій Толкач, нашого земляка визнали найкращим в категорії 175 см.

Олегу 27 років, він інструктор з бодібілдингу та фітнесу. Працює в одному із залів Одеси.

Усе почалося з армії, - розповідає спортсмен. - Мріяв служити в спецназі. Для цієї роботи потрібно було володіти міцною статурою, дисципліною і самовіддачею.

 

В армії для мене усе склалося найкращим чином. Командир батальйону дуже любив «залізний» спорт. Головною умовою, аби піти в звільнення, був жим штанги лежачи - 100 кг. Природньо, кожен з нас був зацікавлений в цьому, тож увесь свій вільний час я проводив зі штангою.

 

Після перших трьох тижнів я почав чути від своїх товаришів по службі, що є прогрес. Це давало мені ще більше мотивації. У звільнення я почав ходити дуже часто. Після строкової служби я продовжував бути вірним своїй мрії потрапити до спецназу й на другий день після демобілізації стояв біля воріт нашого міліцейського батальйону особливого призначення.

 

Почав служити та не кидав займатися «залізним» спортом. Через якийсь час мені запропонували позайматися з Андрієм Толкачовим - одним із кращих фахівців в цьому виді спорту. Через сім місяців я посів друге місце на всеукраїнському конкурсі «Сталевий Промінь».

На жаль, був період, коли я не брав участь у змаганнях, але не припиняв тренуватися і тримати себе в формі.

23 листопада 2020 року Олег Борзенко став срібним призером на Кубку України у Львові і відразу отримав пропозицію їхати до Португалії на «Mr. Universe», де переміг.

Асоціація WABBA була створена в 1975 році легендою бодібілдингу, конкурентом Арнольда Шварценеггера Сержем Нюбре. Зараз це одна з найбільших федерацій культуризму планети.

 Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень