Агентом 007 може стати жінка

Така ідея спала на думку британському прем'єр-міністру

Хвиля феміністичного руху заполонила не тільки Голлівуд, але і Європу. Все більше на екранах з'являється «жіночих» римейків популярних картин, новим Доктором Хто вперше стала жінка, а тепер і роль Джеймса Бонда запропонували також віддати жінці.

З подібною пропозицією виступила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей. Вона повідомила, що є великою прихильницею серіалу «Доктор Хто», тому вважає хід з вибором жінки на головну роль дуже вдалим.

Коли-небудь агента 007 повинна теж зіграти жінка, - заявила Мей.

Цікаво, що ця пропозиція не є новою - раніше творці «бондіани» вже замислювалися над тим, щоб головною героїнею стала жінка, проте цей хід завжди вважали невдалим, та й автор романів про Джеймса Бонда Ян Флемінг був категорично проти подібного кастингу. Але хтозна, можливо, з новою течією в кіно це коли-небудь теж відбудеться, адже ніхто не очікував, що роль 13-го Доктора Хто одного разу виконає Джоді Віттакер.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень