Новим агентом 007 може стати актор, який знімався в Україні

Джеймс Нортон відомий за головною роллю у фільмі «Ціна правди» про Голодомор

До виходу на екрани ювілейного фільму франшизи про Джеймса Бонда залишилося ще кілька місяців, а пересудів про те, хто стане наступним супершпигуном, все більше. Наразі фаворитом вважають Джеймса Нортона, відомого за головною роллю у фільмі «Ціна правди», а також за серіалами «МакМафія», «Гранчестер», «Війна і мир».

Як виявилося, актор у своїх шансах теж цілком упевнений і навіть встиг відзначити прийдешнє призначення під час святкування Нового року з друзями. Відомо також, що Нортон провів ряд секретних зустрічей із продюсером франшизи Барбарою Брокколі.

 

Майже два роки фанати «бондіани» думали над тим, хто стане наступним агентом 007, поки кінокомпанія EON Productions повідомляла про все нових кандидатів, серед яких були й Річард Медден та Ідріс Ельба. І ось тепер стало зрозуміло, що саме Нортон виявився ідеальним, на думку творців серії фільмів про Бонда, актором на таку важливу роль.

Цікаво, що в одному з недавніх інтерв'ю Джеймс згадав, що любить міцний мартіні - фірмовий напій Бонда. Натякає?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень