Новоспечені батьки на Рівненщині обирають єМалятко для реєстрацій новонароджених дітей

Послугою скористалися майже 5 тисяч батьків

Працівники відділів ДРАЦС Рівненської області з моменту запровадження комплексної послуги єМалятко опрацювали 4902 заяви та надали 20035 послуг. За понад рік з моменту появи сервісу послугою скористалися майже 5000 батьків. Варто зазначити, що 204 заяви було подано онлайн через портал Дія.

- Унікальний сервіс єМалятко дозволяє батькам отримати до 9 найважливіших державних послуг, пов'язаних із народженням дитини за однією заявою. З них є дві обов’язкові послуги - державна реєстрація дитини та визначення належності дитини до громадянства України, і додаткові.

 

Серед послуг на вибір найпопулярніші: реєстрація дитини у ДРФОПП - 3907 та призначення державної допомоги при народженні дитини - 3415.

 

Загалом впродовж 2021 року понад 93% новоспечених батьків Рівненської області обрали послугу єМалятко при державній реєстрації народження дітей, - каже Оксана Сальчук, заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Рівненській області.

Скористатися послугою єМалятко можна в усіх відділах державної реєстрації актів цивільного стану, Центрах надання адміністративних послуг та онлайн.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень