«Новорічні» сосни з Рівненщини незаконно везли в Дніпропетровську область (ФОТО)

У вантажівці

На Рівненщині поліцейські вилучили майже 300 незаконно зрубаних сосен.

Учора під час патрулювання в поле зору працівників поліції відділення смт Володимирець в селі Хиночі потрапив автомобіль «DAF» із напівпричепом за порушення  правил дорожнього руху.

Під час огляду транспортного засобу, згоду на який надав 30-річний водій, житель Дубенського району, поліцейські виявили свіжозрубані сосни. Будь-яких документів на вантаж чоловік не пред’явив.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Як пояснив  згодом чоловік, його попросили із села Степангород завезти дерева на замовлення у Дніпропетровську область.

Слідчі за фактом незаконної порубки та перевезення лісу розпочали досудове розслідування. У рамках кримінального провадження встановлюються особи, причетні до скоєного злочину. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені майже 300 дерев сосни та транспортний засіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень