Новий асфальт, велодоріжки, зупинки і багато іншого: Третяк розповів, чого очікувати від робіт на вул. Студентській (ВІДЕО)

Завершення робіт – не за горами

У Рівному швидкими темпами оновлюють вул. Студентську. Всього за день там уклали перший шар асфальтного покриття і відновили рух транспорту, повідомив на своїй сторінці у фейсбук міський голова Олександр Третяк:

– Студентська змінюється на очах!

 

Роботи на вулиці Студентській тривають швидкими темпами. Так, вчора перекрили рух цією ділянкою дороги, щоб укласти перший шар асфальтного покриття. А вже сьогодні рух цією вулицею відновлено.

Міський голова Рівного Олександр Третяк
Міський голова Рівного Олександр Третяк

Крім того, на цій вулиці практично завершили облаштування велодоріжок і проводять підготовчі роботи для укладання пішохідних зон. Важливо, що там з’явиться дві зупинки громадського транспорту та пішохідні переходи, а ще - хороше освітлення, наголошує очільник міста.

– Комфортні дороги лишаються пріоритетом роботи нашої команди, то ж щоденно #змінюємо_рівне, - пише міський голова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень