Новим заступником міського голови Рівного може стати експрацівник СБУ. Що про нього відомо (ФОТО)

Сфера житлово-комунального господарства для нього є новою

Рівненська міська рада

Новим заступником міського голови Рівного з питань ЖКГ може стати 34-річний Артем Ганущак.

Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті міської ради.

Відомо, що Артем Ганущак народився у Вінниці. У 5 років разом із батьками переїхав на Далекий Схід, оскільки батьки були військові, а згодом родина повернулася в Україну.

Фото - Рівне вечірнє
Фото - Рівне вечірнє

Навчався він у Київському військовому ліцеї ім. І. Богуна, потім вступив у Національну  академію державної прикордонної служби в м. Хмельницькому. Впродовж 4 років працював на кордоні, де очолював різні посади. Згодом працював у рівненському аеропорту.

 

З 2012 року проходив службу у рівненській СБУ. Працював у спецпідрозділі по боротьбі з корупцією організованої злочинності, а пізніше отримав підвищення та працював у Києві.

Артем Ганущак є учасником бойових дій. Зі служби його звільнили у листопаді цього року.

Пропри те, що він раніше не працював у сфері житлово-комунального господарства, бачення того, як має розвиватися місто у цьому напрямку, має:

Мені є з чим порівнювати. Я родом з Вінниці, а це те місто, яке було пілотним у багатьох проєктах за останні роки. Крім того, у Києві є багато цікавих моментів, які можна використовувати у нас. Сфера ЖКГ – це обличчя нашого міста, це те, що бачать люди, виборці, – зауважив Артем Ганущак.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень