Нові обмеження чекають мешканців Рівненщини. З посиленням карантину

Якщо область потрапить у «червону» зону 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У разі посилення карантинних обмежень на Рівненщині, тобто переходу в «червону зону», на місцевих жителів чекають додаткові обмеження. Нині область у «жовтій зоні», але про обмеження влада попереджає вже. Тож, під забороною буде

робота закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень на виніс, ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів, непродовольчих ринків  і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів. Під табу - проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів, робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки. 

Олена Гандзюк вакцинувалася одна з перших. Фото з мережі.
Олена Гандзюк вакцинувалася одна з перших. Фото з мережі.

Однак, обмеження не будуть застосовуватись, якщо у всіх відвідувачів та співробітників буде наявний зелений COVID-сертифікат – тобто вони будуть повністю вакциновані проти коронавірусної хвороби, пояснила під час брифінгу координаторка із вакцинації в області Олена Гандзюк:

 - На «червоному» рівні дитячі садки та 1-4 класи шкіл будуть працювати у звичайному режимі без вимоги 100-відсоткової вакцинації  педколективу.

 

Водночас працівники сфери освіти входять до переліку представників професій, які підлягають обов’язковій вакцинації.

 

Фактично, це означає, що у «червоній» зоні без щеплення вони зможуть працювати до 7 листопада. Саме тоді вступає в дію наказ МОЗ.

Посадовиця також нагадала, що в «червоній зоні» дозволяється робота банків, АЗС, аптек ветеринарних та всіх продовольчих магазинів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень