Нові круті майданчики для дітей і любителів спорту планують ставити у Рівному

Крім того, в місті мають напрацювати нові критерії якості та безпеки дитячих і спортивних майданчиків

Дитячий майданчик десь в Україні. Можливо, щось подібне незабаром з'явиться і в Рівному. Фото з мережі
Дитячий майданчик десь в Україні. Можливо, щось подібне незабаром з'явиться і в Рівному. Фото з мережі

Нові – більш якісні та безпечні – спортивні і дитячі майданчики мають з’явитися у Рівному. Коли саме і в якій кількості – поки невідомо. Цими питаннями має зайнятися спеціальна комісія, яку вирішили створити при міській раді.

Її повна офіційна назва: тимчасова контрольна комісія з вивчення питання безпеки та потреби розміщення дитячих і спортивних майданчиків на території Рівненської міської територіальної громади.

Як вона працюватиме і чим саме буде займатися, на засіданні профільної постійної комісії пояснила депутатка Рівнеради Оксана Майборода:

Депутатка Рівненської міської ради та заступниця начальника тресту зеленого господарства Оксана Майборода
Депутатка Рівненської міської ради та заступниця начальника тресту зеленого господарства Оксана Майборода

– Будуть запрошені спеціалісти і ми разом на цій комісії розробимо критерії якості та безпеки дитячих і спортивних майданчиків. Ці рекомендації надамо балансоутримувачам, а щодо міських майданчиків, то будемо планувати витрати на фінансування: на ремонти і встановлення нових майданчиків там, де це потрібно.

 

За участі експертів ми проаналізуємо, де саме є потреба у створенні нових майданчиків.

 

Це мають бути не типові, а більш якісні майданчики і зони для відпочинку та заняття спортом, які будуть у пішій доступності від дому в тому чи іншому районі.

Крім того, за її словами, усі майданчики міста облікують, а інформацію про них внесуть на Геопортал. Вказуватимуть не лише адресу, а й балансоутримувача, який відповідає за стан об’єкта. Це має допомогти людям швидше вирішувати проблеми у разі їх виникнення, переконані депутати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень