Ноги не замерзнуть навіть у люті морози: ТОП-3 важливі правила на зиму

Аби не хворіти і не боятися зими

Є три важливі нюанси, які не дадуть вам замерзнути взимку. Ноги завжди треба тримати у теплі. Окрім теплого взуття варто подбати про якісну підошву та забезпечити ногам нормальний кровообіг. Тоді ноги мерзнути не будуть.

Є три правила, які допоможуть вам не мерзнути навіть у люті морози, пише Телеграф.

Якісне взуття

Вибираючи зимове взуття, робіть ставку на якість. Черевики або чоботи мають бути з надійних матеріалів із утеплювачами. А найголовніший нюанс — у взутті ногам має бути просторо. Циркуляція повітря у черевиках допоможе зберегти тепло. У вузькому взутті ви завжди будете мерзнути.

Теплі устілки

При виборі взуття потрібно звертати увагу на устілку. Найкраще, якщо вона хутряна, тому що хутро добре утримує тепло. Те саме стосується знімних устілок, якщо ви купуєте нові устілки в стару пару взуття.

Грубі шкарпетки

Теплі шкарпетки – запорука тепла для ніг під час прогулянок. Вам має бути комфортно в шкарпетках, тому надягайте або дві пари, або одну пару, але товстішу. Також не забувайте про простір, який має бути у ніг в зимовому взутті. Якщо вибрати якісне взуття з теплою устілкою і грубими шкарпетками, ви не будете мерзнути в ноги навіть у люті морози.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень