Нобель цього року - «супер»: Що не так з нагородженням

В ОП все пояснили

Цьогорічні результати нагородження Нобелівською премією миру неприємно вразили не тільки українське суспільство, а й владу України.

Річ у тім, що нагороду одночасно вручили представникам від України, росії та Білорусі з формулюванням, що комітет хоче відзначити «трьох видатних борців за права людини, демократію та мирне співіснування в сусідніх країнах».

Премію отримали — українська організація «Центр громадянських свобод», білоруський політв'язень Олесь Бяляцкий, а також російська організація з прав людини «Меморіал».

На такі результати радник голови Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що у представників комітету дивне розуміння «миру»:

Михайло Подоляк

У Нобелівського комітету однозначно цікаве розуміння слова «мир», якщо премію разом одержують представники двох країн, що напали на третю. Ні російські, ні білоруські організації так і не змогли організувати опір цій війні. Нобель цього року просто «супер», - заявив Подоляк. 

До слова, президент України Володимир Зеленський також був кандидатом на Нобелівську премію миру. І саме він до останнього був фаворитом у прогнозах букмекерів.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень