«Ніяких бруківок – доки не переможемо»: Коваль контролюватиме, куди міська влада «тринькає» гроші (ВІДЕО)

На питанні виділення коштів для оборони регіону та міста – сесію зірвали

Очільник Рівненський ОВА Віталій Коваль, заявив, що візьме під особистий контроль питання розтрат коштів з міського бюджету. 

Про це він сказав у своєму відео. 

Сьогодні у міській раді Рівного відбулася сесія, на якій мали виділити кошти на оборону Рівненщини.

Бюджетні питання, якими мали передбачити 200 мільйонів гривень на захист Рівного та області, пропонували розглянути на початку засідання, але голосів для цього не вистачило.

На такій сумі наполягає Рада оборони області, аргументуючи це тим, що торік Рівне отримало понад 630 мільйонів ПДФО від військових – це податок із їхніх зарплат, який іде в місцевий бюджет.

 

А роком раніше було на пів мільярда менше.

Депутати двічі йшли на перерву. З останньої так і не повернулися.

Усі політичні перипетії у сесійній залі Рівнеради сьогодні відбувалися на очах у поважних гостей. На засіданні був бургомістр громади з Берліна Зьорен Бенн та очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Разом із Віталієм Ковалем Гайдай обговорив план дій на випадок, якщо почнеться наступ із півночі, та подякував області та Рівному зокрема за підтримку, яку надають переміщеним особам. А от здивували Гайдая політичні прапори у сесійній залі. Він зробив зауваження депутатам, що зараз не час для розмаїття поглядів, і Рівне має показати максимальну єдність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень