НІТ! – російським помийкам: в Україні не буде жодного рос. ЗМІ

Закон, який це регулюватиме, доопрацьовують

Мінкульт, Нацрада з питань телебачення та радіомовлення, комітет ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики, а також офіс віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції вирішили доопрацювати законопроєкт про медіа.

Про це повідомив очільник Міністерства культури Олександр Ткаченко:

– Новий закон про медіа – як ніколи на часі. І наша євроінтеграція дає цьому шляху новий поштовх. Нині в Україні діють закони для регулювання ЗМІ ще 90-х років. Медійний ландшафт із того часу суттєво змінився: з’явився потужний інтернет, багато соціальних мереж, стримінгових сервісів, – каже Ткаченко.

Він вважає, що простір медіа потрібно «упорядкувати», щоб ефективніше боротися з російськими фейками.

– Цей закон поставить заслін російській пропаганді на території України. Усі телеканали та інші засоби масової інформації з походженням із держави-агресора будуть заборонені, – наголошує чиновник.

Каже, цей документ передбачатиме норму співрегулювання, коли представники медіа спільно з Нацрадою та МКІП «можуть брати участь у врегулюванні тих чи інших важливих питань».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень