Ними користуються мільйони: названо найгірші смартфони Xiaomi 2022 року

Якщо планували їх придбати, добряче задумайтеся

Хоча 2022 ще не закінчився, компанія Xiaomi, чиї смартфони користуються в Україні величезною популярністю, вже встигла представити левову частку своїх новинок.

Серед них є кілька цікавих моделей на кшталт POCO M5 на свіжому процесорі Helio G99, але поряд із вдалими пристроями є чимало провальних девайсів. Про це пише iTechua.com.

Про їхні недоліки важливо знати, щоб розуміти, на які поступки доведеться піти при виборі неправильної моделі. Пропонуємо вашій увазі рейтинг найгірших смартфонів Xiaomi, що вийшли у 2022 році, покупка яких може стати для вас фатальною помилкою.

Redmi 10A – телефон гальмує

Ось уже протягом кількох останніх років Xiaomi нічого не може зробити зі своїми дешевими смартфонами

Після виходу Redmi 8A у 2019 році компанія безперечно повернула не туди.

 

Через кілька місяців після старту продажів попередника на прилавках з’явився Redmi 9A, який попри все тримає звання одного із найпопулярнішого смартфона в Україні, а 2022 року з’явилася ще одна модель — Redmi 10A.

На жаль, при розробці нової моделі в Xiaomi не зробили жодних висновків, зберігши всі недоліки Redmi 9A. Це такий же повільний смартфон на базі процесора Helio G25 (він же Helio P22), який за більшістю показників поступається Snapdragon 439 з Redmi 8A.

Додамо до цього наявність всього 2 ГБ оперативної пам’яті в базовій версії, використання тьмяного екрана з роздільною здатністю HD+, застарілого роз’єму MicroUSB з повільною 10-ватною зарядкою, а також відсутність підтримки не тільки NFC, але і дводіапазонного Wi-Fi.

Погодьтеся, навіть з урахуванням невисокої ціни (біля 5000 грн) такий смартфон мало того, що не відповідає вимогам 2022 року, так ще за всіма статтями поступається Redmi 8A трирічної давності.

Зрозуміло, що знайти Redmi 8A в магазині зараз неможливо. Але у Xiaomi є ще одна, куди привабливіша модель, що вийшла одночасно з Redmi 10A. Це Redmi 10C на новому чіпсеті Snapdragon 680 зі швидкою пам’яттю UFS 2.2, 50-мегапіксельною камерою та 18-ватною зарядкою через роз’єм USB Type-C. Якщо шукайте дешевий смартфон, то візьміть його.

POCO M4 5G – камера погано знімає

Як не дивно, практично одночасно з презентацією POCO M5 та POCO M5s у продаж надійшов ще один POCO M4 5G. Тобто це не торішня, а одна з найновіших моделей.

Правда, її начинка може змусити вас раз і назавжди забути про існування Xiaomi.

 

Новинка отримала просто огидні камери, які поступаються всім конкурентам у ціновому діапазоні до 10 тисяч гривень.

Якщо коротко, то як основна камера POCO M4 5G використовує 13-мегапіксельний сенсор, а фронталка робить знімки з роздільною здатністю 5 МП. Попри наявність акумулятора ємністю 5000 мАг, час автономної роботи далеко від ідеалу, а єдиною перевагою є більш-менш стерпний процесор Dimensity 700.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень