Ніколи не скажеш, що їй вже 43: як сьогодні виглядає та де перебуває Наталія Валевська (ФОТО)

43-річна співачка під час війни в Україні практично зникла з публічного простору

У 2005 році багато хто з нас із нетерпінням чекав на вихід на телебаченні нових випусків третього сезону програми «Шанс», переможницею якої стала Наталія Валевська.

  • У 2005 році співачка посіла перше місце в музичному телепроєкті «Шанс», набравши 34 939 голосів.
  • Після перемоги у «Шансі» вона записувала альбоми, знімала кліпи та мала безліч концертів.
  • Вона також взяла участь у мюзиклі під назвою «Кішки», фестивалі «Слов'янський базар», отримала нагороду UBN Award у Лондоні у номінації «Відкриття року».
  • У 2019 році Валевську було номіновано на музичну премію «Золота Жар-птиця» у номінації «Танцювальний хіт» за пісню «Моє тіло».

Протягом 20 років співачка була одружена з Володимиром Пригладем, однак у 2022 році пара розлучилася. Дітей у цьому шлюбі не було - співачка чесно зізналася в одному з інтерв'ю, що у 2003 році вона перервала вагітність. На той момент їй було 22 роки.

Чим займається Валевська зараз

Співачка має свій благодійний фонд, який працює з 2009 року. Артистка активно допомагає дітям-сиротам, дітям-переселенцям, українській армії та людям, які цього потребують.

Останнім часом артистка не часто з'являється в медіа, проте все ж таки виступає на корпоративах, весіллях та благодійних заходах - про це можна судити з її Instagram.

Також вона продовжує займатися творчістю та записує нові пісні.

Також артистка зустріла нове кохання, проте ім'я свого обранця вона не називає.

А в останньому пості, зробленому близько тижня тому, співачка повідомила трагічну новину - з життя пішов її батько.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень