Ніколи не робіть цього ввечері, щоб не накликати на себе хвороби й біду

Вірити у це чи ні – вирішувати вам, але знати прикмети не завадить

Ввечері, коли заходить сонце, наші предки старалися бути вдома і дотримуватися певних правил. Люди вірили, що у цю пору доби темні сили можуть зашкодити.

Найпоширеніші заборони, яких дотримувалися люди

  • Виносити сміття

Люди вірили, що речі, викинуті ввечері, можуть потрапити у недобрі руки і так людина може втратити здоров’я і щастя.

  • Позичати гроші

Грошова енергія ввечері йде на спад, тому не варто розлучатися зі своїми грішми. Хто б вас не просив грошей, попросіть його прийти зранку, якщо все ж готові позичити гроші.

  • Прибирати в будинку

Люди вірили, що разом з виметеним сміттям з дому вимітаються й гроші. А, якщо помити підлогу, то оселю покинуть любов, щастя, удача.

  • Виливати воду, в якій купали немовля

Ця вода має особливу енергетику, вірили люди. Якщо вилити її на ніч, тоді малеча може підхопити проблеми зі здоров’ям. Тож краще воду після вечірнього купання вилити зранку.

  • Залишати на кухні ніж і брудний посуд

Залишений на ніч на столі ніж може накликати хвороби та сварки в дім. А брудний посуд засмутить домовика, тож удача може покинути родину.

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень