«Ніколи не пізно!»: у Рівному відбудеться унікальна зустріч із художницею та поетесою із Праги (ВІДЕО)

Яка родом із Рівненщини

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Унікальна зустріч з поетесою та художницею із Праги відбудеться у Рівному вже цієї суботи 26 червня о 16 годині.

В обласну бібліотеку, що на вулиці Короленка, 6, завітає Оксана Заєць. Вона родом із села Великий Олексин, що біля Рівного, але вже 5 років живе у Празі.

На фото Оксана Заєць
На фото Оксана Заєць

Минулого року Оксана Заєць випустила поетичну збірку «Ти знаєш...». Збірка вийшла якраз під час карантину, тому жодних презентацій в Україні поетеса не робила.

– Основним під час зустрічі буде презентація поетичної збірки. А оскільки я ще й художник, то зробила відеофільм своїх полотен. Назбиралося вже близько 40 картин, то покажу відео.

 

Оскільки я давно займаюся декоруванням стрічками, то салон «Надя» надав кілька капелюхів, щоб я показала, як стрічками можна задекорувати капелюх. Також показу брошки зі стрічок.

 

Покажу три вишиті стрічками картини й три наволочки. Це як моє хобі. Це те, що допомагає мені жити, – розповіла Оксана Заєць у коментарі для Радіо Трек.

Оксана Заєць також пояснила, що творчою зустріччю вона хоче показати, як людина, яка втратила роботу, може змінити своє життя.

– Я втратила роботу у 50 років. Довгий час я працювала в обласній адміністрації та коли змінилися політичні еліти – лишилася без роботи. Певний період думала, як знайти себе у цьому житті. І тоді почала писати вірші та малювати.

 

Були великі сумніви, чи воно мені треба, але зважилася поширювати це у соціальних мережах, і пізніше перейшла до збірки. Потім показала свої картини, людям вони теж сподобалися. І навіть почали розкуповувати.

 

Я самоук у малюванні та новачок у поезії, – поділилася Оксана Заєць.

До слова, збірку поезій Оксани Заєць під час творчої зустрічі можна буде навіть придбати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень