Нічні морози, дощі та сніг: де буде найбільш мокро та холодно

Відомо, коли українцям чекати тепла

У вівторок 12 квітня погода в Україні знову демонструватиме синоптичні крайнощі. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

Вночі у західній частині України буде від +2 до -2 градусів, у Карпатах місцями до -3...-6 градусів. На Півночі вночі очікується 0...+5 градусів. А у південній частині, більшості Центру та на Сході України мінімальна температура повітря становитиме +4...+10 градусів.

Вдень найхолодніше буде на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі. У цій смузі завтра вдень очікується не вище +6...+9 градусів. На решті території України денна температура повітря коливатиметься в межах +7...+13 градусів. Найтепліше буде на Луганщині. Там очікується +14...+17 градусів.

Опадів у вівторок не очікується лише на Київщині та Чернігівщині.

У східних областях, на північному сході у вівторок пройде дощ, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині місцями можливий мокрий сніг. Опади можуть бути сильними

 

У південній частині України дощ пройде переважно вночі та вранці, вдень стихне.

 

У центральних областях опади найбільш ймовірні на Дніпропетровщині та Полтавщині. На Черкащині, Кропивницькому з районами - місцями невеликий дощ. На Вінниччині буде сухо.

 

У північній частині України дощ та мокрий сніг завтра очікуються у Сумській області.

 

На Житомирщині лише вдень – невеликий дощ.

 

У західних областях вночі буде холодно та сухо, вдень місцями невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом

За прогнозом Наталки Діденко, 13-15 квітня трохи потепліє Проте з 16-18 квітня у західних, північних та центральних областях України очікується чергове похолодання та можливий мокрий сніг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень