Нічна погоня: рівненські патрульні задіяли всі вільні екіпажі, щоб зупити водія (ФОТО)

Порушник не зупинився на вимогу поліцейських

Сьогодні вночі, на вулиці Соборній, патрульні помітили автомобіль Audi A8, який порушив ПДР та не зупинився на вимогу працівників поліції, натомість збільшив швидкість та помчав у напрямку Луцького кільця. Про це повідомляється на сторінці Патрульної поліції Рівного в ФБ:

У переслідуванні були задіяні всі вільні екіпажі. Проте, водій автомобіля не виконував вимоги про зупинку, подану за допомогою спеціальних світлових та звукових сигналів, пришвидшувався та намагався відірватись від переслідування.

Під час погоні водій неодноразово порушував правила ПДР, проїжджаючи на червоне світло світлофора та рухаючись по зустрічній смузі.

Автомобіль вдалося зупинити шляхом створення штучного затору одним із екіпажів на вулиці Млинівській.

Спочатку водій відмовлявся виходити з автомобіля, заблокувавшись всередині, проте охоронці порядку навели переконливі аргументи і він погодився вийти з автомобіля. 28-річного рівнянина полісмени затримали із застосуванням фізичної сили та кайданок.

Патрульні склали на водія низку протоколів про адміністративні правопорушення, вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Також провели огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора Drager. Водій виявився тверезим, однак причину свого вчинку пояснити не міг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень