Нічна ракетна атака росіян: зруйновані будинки та поранені люди

Сирени не вщухали

Київ

"До опівночі рашисти запустили в повітряний простір навколо столиці дрони-розвідники. Скоріше за все - для виявлення позицій нашої ППО. Всі БпЛА, які рухалися в напрямку Києва, були знищені на дальніх підступах", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

За словами Сергія Попка, після опівночі була повітряна тривога, повʼязана із атакою ймовірно крилатих ракет, запущених зі стратегічних бомбардувальників з Каспійського напрямку. Але в повітряному просторі навколо столиці таких крилатих ракет зафіксовано не було.

За попередніми даними, руйнувань та травмованих в місті немає.

Тернопіль

Двічі за ніч російські війська атакували ракетами Тернопіль. За інформацією очільника Тернопільської ОВА Володимира Труша, внаслідок обстрілу травмовані двоє цивільних громадян. Попередньо осколкові поранення та опіки.

Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації.

05:00 війська рф вдруге атакували цивільні об'єкти Тернопільщини. Зруйновано два та пошкоджено 12 дачних будинків, цивільні торгові та господарські обʼєкти та 9 вантажних автомобілів.

Харків

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Новобаварському району Харкова, жертв та постраждалих, на щастя, немає.

За словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, росіяни цілили по інфраструктурному обʼєкту. У прилеглих будинках повибивало шибки та двері, але обійшлося без значних руйнувань.

Дані Генштабу ЗСУ

У ніч на 14 травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з різних напрямків ударними дронами «Shahed-136/131», ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі, крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс.

Протягом нічної атаки знищено три крилаті ракети та 25 безпілотних літальних апаратів:

  • – 18 ударних дронів типу «Shahed-136/131»;
  • – один ударний БпЛА типу «Ланцет»;
  • – два БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10»;
  • – чотири БпЛА (тип уточнюється)
  • – три крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень