Незвичайні традиції: На Рівненщині готують густий напій з тіста    

Що це таке?

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Кисіль з незвичним складом роками готують на півночі Рівненщини.

Гастрономічною родзинкою Зарічненщини є «білий кисіль», який готують з тіста. Замість крохмалю місцяни використовують борошно.

Його на ніч заливають водою, зробивши рідке тісто, а зранку розбавляють і кип’ятять до готовності.

Готовий кисіль вживають із солодкою водою, або з цукром. Кисіль має густу консистенцію, яка нагадує холодець, або дуже густий заварний крем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень