

Що це таке?
Кисіль з незвичним складом роками готують на півночі Рівненщини.
Гастрономічною родзинкою Зарічненщини є «білий кисіль», який готують з тіста. Замість крохмалю місцяни використовують борошно.
Його на ніч заливають водою, зробивши рідке тісто, а зранку розбавляють і кип’ятять до готовності.
Готовий кисіль вживають із солодкою водою, або з цукром. Кисіль має густу консистенцію, яка нагадує холодець, або дуже густий заварний крем.
Радіо Трек: НОВИНИ
51-річний Винник показав свого єдиного спадкоємця від Таюне (ФОТО)
Лінивий Наполеон за 30 хвилин. Виходить 1 в 1, як класичний торт (ФОТО)
Фрукт, який вважають еліксиром щастя: він знімає тривогу та підіймає настрій
Тримайтеся від них якомога далі: у які дати народжуються безжальні аб'юзери?
Їх просто не впізнати: як виглядали українські актори на початку кар'єри та зараз (ФОТО)
Особливого метелика помітили у нацпарку на Рівненщині: як він виглядає (ФОТО)
Готуйте парасольки: На Рівненщині очікуються дощі
Фірми, які стежитимуть за понад 2 тис. км доріг, шукають на Рівненщині
Рівненська АЕС замовила будівництво захисної споруди за понад 1,5 мільярда гривень
Перший рівень небезпеки оголосили на Рівненщині
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415