Незаконну зарплату виплачували у лабораторному центрі Держсанепідемслужби

Про результати перевірки повідомляє Державна фінансова інспекція в Рівненській області

Державною фінансовою інспекцією в Рівненській області проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Державної установи «Рівненський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» і виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, на загальну суму 774 тис. гривень.

Зокрема, протягом трьох років за рахунок коштів центру оплачувались комунальні та телекомунікаційні послуги фактично спожиті іншою юридичною особою, якою використовувались окремі приміщення центру. Загалом установі завдано матеріальної шкоди на 314 тис. гривень.

Окрім того, з порушенням законодавства (у завищеному розмірі), в грудні 2014 року 204 працівникам центру виплачено 315 тис. грн матеріальної допомоги на оздоровлення. Відповідно на 106 тис. грн зайво нараховано та перераховано єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.  

Під час проведення ревізії ревізорами виявлено також на 10 тис. грн порушень, пов’язаних із недоотриманням доходів державним бюджетом, 24 тис. грн становлять незаконні виплати заробітної плати та нестача матеріальних цінностей - 5 тис. гривень.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Рівненської області.

                                                                     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень