Незабаром у Рівному побільшає конфліктів із водіями

Через нововведення

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Конфліктів із водіями у Рівному скоро стане більше, адже в місті з’являться комунальні платні парковки.

Сьогодні на сесії депутати міської ради розглядатимуть проєкт рішення про організацію паркування транспортних засобів на території Рівненської тергромади.

Документом передбачено, що організацією та експлуатацією місць для паркування займатиметься міськШЕУ, а департамент економрозвитку проводитиме конкурси на визначення підприємців, які надаватимуть послуги з паркування, тобто, фактично зароблятимуть гроші.

 

Тариф на паркову має затверджувати виконком.

Загалом ситуація дуже схожа з маршрутками, коли міська рада і визначає вартість квитка, і конкурс перевізників влаштовує, але існують вони за своїми правилами. Проте на відміну від маршруток, за паркову можна буде заплатити безготівково – через телефон.

Скільки котуватиме стоянка – ще невідомо.

Нагадаємо, що буквально перед сесією виконком дозволив муніципальній варті штрафувати водіїв за порушення правил паркування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень