Поїхати невідомо куди за 150 євро

В Іспанії набирає популярності новий вид розваги

В Іспанії створили сайт, на якому мандрівникам пропонується відправитися «невідомо куди» за 150 євро. Як повідомляє Europa Press, туристи за зазначену суму купують переліт і дві ночі в готелі, але місце призначення залишається для них невідомим.

В цей час авантюристам пропонують поїздку в одине з 12 міст Європи. Повідомлення про точний пункт прильоту вони отримують за кілька днів до відправлення.

Для того щоб оформити поїздку, мандрівник на сайті вказує число туристів і аеропорт, з якого хоче полетіти (на цей момент доступні вильоти з Барселони і Мадрида). Після цього користувач вибирає дати поїздки. Виліт зазвичай планується здійснювати в п'ятницю, зворотний рейс - у неділю.

Після цього починається пошук напрямку. Турист може виключити зі списку одне з 12 запропонованих міст. Якщо клієнт хоче виключити більше місць, йому доведеться заплатити п'ять євро за кожну відмову.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень