Невідомі, які на євробляхах крали ліс на Рівненщині, спалили власне авто (ФОТО)

Зловмисники встигли зрізати шість дубів, утім вивезти їх вже не вдалося

Невідомих осіб, які незаконно вирубували дуби у Сморжівському лісництві, працівники лісової охорони виявили у ніч проти неділі, 7 липня.

Деревину зловмисники завантажували у «Фольксваген» на іноземній реєстрації. Лісівники негайно повідомили про цей факт правоохоронців  та керівництво лісгоспу.

Завантажити всю лісопродукцію чоловіки не встигли: помітивши працівників лісництва, вони викинули з автомобіля чотири метрові колоди і негайно рушили у бік виїзду з лісового масиву. Проте, пробивши колесо однією з пасток, закрили і лишили авто, а самі втекли з місця події пішки.

[media=149817][media=149820]

Обстеживши масив, лісова охорона виявила 6 зрізаних дерев дуба звичайного. Поліцейські описали місце події, автомобіль зловмисників та спільно з працівниками лісової охорони залишилися на нічне чергування.

А вже у неділю близько 14:30 працівники лісництва помітили невідомого чоловіка, який йшов від місця, де знаходився автомобіль «Фольксваген». Невдовзі пролунав вибух – зловмисник підпалив кинуте напередодні авто.

Правоохоронці встановили, що кинутий у лісі поблизу села Милостів автомобіль марки Volkswagen LT на іноземній реєстрації, майже повністю згорів. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу у поліції розпочали досудове розслідування. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у травні подібний інцидент трапився у Суському лісництві Клеванського лісгоспу. Тоді зловмисники били сокирами автомобілі лісіників, які намагалися їх наздогнати.

За інформацією обласного управління Нацполіції та Державного підприємства "Клеванський лісгосп"

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень