Невдала втеча від копів: у центрі Рівного мало не прогримів вибух (ФОТО)

Зловмисник забіг у завулок і висмикнув з гранати чеку

Інцидент трапився на вул. Пушкіна учора ввечері.  

Історія розпочалася ще в обідню пору на Млинівській, де правоохоронці натрапили на підпільну АЗС. За незаконну реалізацію нафтопродуктів на уродженця Запоріжжя почали складати адмінпротокол.

[media=162795][media=162796]

Згодом виявилося, що 60-річного чоловіка, який певний час проживає у Рівному, розшукують на Харківщині за незаконне поводження зі зброєю і боєприпасами.

Зловмисника доставили до відділу поліції і спершу він поводився адекватно. Втім, коли постало питання про проведення поверхневого огляду і поміщення його до ізолятора тимчасового тримання, чоловік кинувся на вулицю.

 

Потрапивши в завулок на вулиці Пушкіна, він дістав гранату і вийняв чеку. Погрожуючи, що підірве себе та поліцейських, зловмисник забороняв будь-кому наближатися.

Правоохоронці негайно перекрили частину вулиці.

За деякий час чоловіка вдалося нейтралізувати, а гранату Ф-1 – перевести у безпечний стан.

«Гастролера» затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами і посяганні на життя правоохоронців. За це передбачено до семи років за ґратами.

Боєприпас вилучили і скерували на експертизу. Крім того, у межах досудового розслідування поліцейські встановлюють походження гранати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень