Невакцинованих дітей на Рівненщині у школи не пустять

З наступного року

Жодної довідки школярам про можливість відвідування шкіл, якщо не зроблено усі щеплення за календарем вакцинації, з наступного року не видаватимуть.

Документ з чіткою вказівкою про це медзакладам Рівненщини пообіцяв підписати найближчими днями головний санітарний лікар Рівненщини Роман Сафонов. І закликав батьків школярів:

Щоб не було в літній період навантаження великою кількістю вакцин, у кого багато щеплень пропущено, закликаю вже планово все це робити, щоб ми захищали дітей від вакцинокерованих інфекцій.   

До речі, уже відсторонені від навчання школярі Великокомелянсьокї ОТГ Рівненського району, які не мають щеплень від поліомієліту.

Нагадаємо, що у Великій Омеляні були випадки захворювання цією недугою у невакцинованих дітей. Однак це не посприяло масовій вакцинації від поліомієліту.

І нині тут щеплені від цієї хвороби 75% дітей до 5 років. А для того, щоб убезпечити від поширення інфекції, треба, щоб ця цифра сягала 95%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень