Нетверезий чоловік напав на патрульного у Рівному. Копа госпіталізували

Це трапилося вчора ввечері

У середу, 14 грудня, о 21:10 на вулиці Степана Бандери екіпаж патрульних зупинив автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER» за порушення правил користування зовнішніми світловими приладами.

Під час перевірки реєстраційних документів з протилежного боку вулиці проходило двоє невідомих чоловіків та почали нецензурно висловлюватись в бік патрульних. Після чого, один з них вдарив в обличчя інспектора 1-ї роти батальйону Управління патрульної поліції в м. Рівному, лейтенанту поліції, 1986 р.н., який був при виконанні службових обов’язків, - повідомляє прес-служба патрульної поліції:

 

В подальшому правопорушника, рівнянина, 1994 р.н., затримали та доправили до Рівненського відділку поліції. Інспектора госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій щоки та носо-губної складки.

 

Нападника затримали.Чи був він у стані наркосп'яніння - покаже тест, патрульні чекають на його результати.

Патрульний досі в лікарні. Інший патрульний, його напарник, теж отримав ушкодження, на щастя,  менш значні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень