Нетвереза дівчина без прав влаштувала дрифт біля «Екватора» (ФОТО)

О третій ночі

Фото ілюстративне

Розважалася 19-річна дівчина минулої ночі на парковці ТЦ «Екватор», що у Рівному.

Через те, що заважала людям спати, близько третьої ночі люди викликали поліцію. Про це «Суспільному» повідомив один із мешканців прилеглого будинку.

У патрульній поліції відповідну інформацію підтвердили і розповіли, що водійка мала явні ознаки сп’яніння, хоча пройти тест на визначення ступеню сп’яніння вона відмовилася.

Речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко зазначила, що заявник поскаржився на дрифт, який влаштували на парковці біля торгового центру.

Екіпаж, який прибув на виклик, виявив на місці події автомобіль BMW, на який і вказував заявник:

За кермом була рівнянка 2001 року народження. Під час спілкування у неї виявили ознаки алкогольного сп’яніння, а саме - був запах алкоголю з порожнини рота, її поведінка не відповідала обстановці, а також було порушення чіткості мови, – розповіла речниця патрульних.

Фото - УПП, колаж - "Суспільного"

19-річна кермувальниця відмовилася пройти тест як на місці, так і в медичному закладі у присутності двох свідків, тому на неї склали протокол за керування авто у стані сп’яніння з приміткою «відмова».

Крім того, патрульні винесли постанову за відсутність посвідчення водія – цього документу вона ніколи не отримувала, додали у поліції.

Тепер покарання для неї має визначити суд.

Нагадаємо, що покарання за кермування транспортним засобом у нетверезому стані передбачає штраф у розмірі 10 200 грн і позбавлення права керування на один рік при першому такому проступку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень