Нетиповий простір у Рівному: як КТС поєднує смарттехніку, каву та круті події (ФОТО/ВІДЕО)

Детальніше про магазин журналісти «Радіо Трек» вирішили запитати у ТОПменеджерів «КТС»

Смартшопінг на easy

«КТС на Чорновола, 17А — магазин техніки нового формату, якому немає аналогів ні в Рівному, ні в Україні. Ми зберегли історичний фасад, але повністю оновили концепцію магазину. КТС став не тільки місцем, де можна зробити покупки, а й просто класно провести час з однодумцями» — розповідає Сергій Пастушенко, комерційний директор КТС.

В оновленому форматі КТС зібрано найбільший асортимент смартгаджетів для дому — від електричних зубних щіток, роботів-пилососів, електросамокатів до системи безпеки Ajax. Широкий асортимент смартфонів, техніки та аксесуарів Apple, ноутбуків, телевізорів не залишить байдужим навіть найвибагливішого покупця.

Гаджети + кава = ідеальна пара 

Випити кави, поки оформляється покупка? Легко!

 Ми — не просто магазин. У нас є єдиний у Рівному juice bar «17A», з величезним вибором напоїв: фреші, смузі, мілкшейки, фільтр кава, лате, капучино, матча, а також десертів, боулів та снеків. Обіцяю, коли ви хоч раз скуштуєте наш боул — він стане вашим улюбленим сніданком-обідом! — розповідає Ольга Корсюк, керівник затишної кав‘ярні «17A».

Авторизований реселлер Apple

КТС є офіційною точкою продажу Apple в Україні.

Купуючи техніку Apple у КТС, ви:

  • можете бути впевнені в оригінальності товарів, адже КТС продає лише нову продукцію;
  • отримуєте офіційну гарантію без доплат від виробника;
  • маєте можливість підібрати всі необхідні оригінальні аксесуари до гаджетів.

Ми потурбувалися про те, щоб наші клієнти могли спокійно та впевнено користуватися новими гаджетами та були задоволені на всі 100%.

 

Тому допомагаємо з налаштуваннями та перенесенням інформації, - розповідає Сергій.

КТС-обмін

КТС пропонує обмін гаджетів. Тобто без зайвих рухів та переплат ви можете обміняти свій старий смартфон на будь-яку необхідну техніку.

Івенти

У КТС на Чорновола, 17А відбуваються справді круті події.

Для наших гостей ми часто організовуємо різні виставки та дегустації, регулярно збираємось пограти в «Мафію». Словом, нудно не буває! — розповідає Ольга.

Ми обожнюємо збирати однодумців! Так, наприклад, завжди збираємо фанів продукції Apple, коли презентуються новинки, — розповідає Юлія Воробей, керівник відділу маркетингу.

Ми Eco friendly

КТС за свідоме споживання та збереження довкілля, про це знають всі — у магазинах та на офісах КТС є баки для сортування сміття та збору батарейок, наприклад.

Ми намагаємось мінімізувати пластик та поліетилен, використовуючи паперові пакети та шопери з текстилю, — розповідає Юлія.

Ми віримо, що майбутнє у наших з вами руках. Турбуймось про свою планету! — додає Ольга.

 

Комфорт у всьому

Магазин «КТС» на Чорновола, 17А має все для комфортного шопінгу. Тут і великий вибір техніки, і затишна зона для відпочинку та спілкування.

Комфорт у всьому. Саме такий простір ми хотіли створити для наших покупців. Магазин, де можна обрати гаджет за чашкою кави та поспілкуватися про новини світу технологій, — говорить Юлія.

Крім того, тут потурбувалися і про молодих батьків.

Серед наших клієнтів є багато матусь та татусів, які заходять до нас з дітьми. Саме тому ми організували зону Baby Care, щоб нашим відвідувачам було зручно та комфортно — розповідає Ольга.

 

Бути собою з КТС

КТС — це не тільки про магазин смарттехніки, це про розвиток, креатив та унікальність. КТС — це місце, де можна бути собою ;)

* - на правах реклами

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень