«Нептун», «Москва» та літера Z: «Союзмультфільм» у паніці видаляє пророчий мультик 1973 року (ВІДЕО)

Люди побачили чимало фатальних збігів у мультиплікаційній картині

У Мережі активно обговорюють радянський мультик Скарби затонулих кораблів 1973 року виробництва російської кіностудії «Союзмультфільм».

Річ у тім, що в мультиплікаційній картині знайшли чимало фатальних збігів. За сюжетом стрічки, троє дітей з піонерського табору шукали в морі затонулий корабель із золотом, аби допомогти хлопчику на ім'я Мвамба і дітям з його країни. На пошук діти вирушили на підводному кораблі під назвою «Нептун».

На ньому вони відшукали затонулий корабель, на судні якого був напис «Z 29»:

 

Все зрозуміло, це фашистський есмінець. Фашистські есмінці позначали літерою Z, - каже хлопчик у мультику.

За сюжетом з корабля випливла торпеда, яку діти здали на металолом, а на виручені гроші купили подарунки для Мвамби та дітей його країни.

Зазначимо, що «Союзмультфільм» у паніці вже активно почав видаляти цей мультфільм з Інтернету.

Ці збіги приголомшили користувачів Мережі:

Який пророчий мультфільм, затонулий рашистський корабель... , Сімпсони зі своїми пророцтвами нервово курять осторонь..., Збіг? Не думаю, ...А «Москву» підірвали ракети Нептун, - пишуть юзери.

Нагадаємо, на російському крейсері «Москва», флагмані Чорноморського флоту РФ, 13 квітня виникла пожежа через влучання українських ракет «Нептун». Після цього корабель почав тонути. Натомість у РФ стверджують, що нібито на крейсері вибухнув боєприпас.

https://youtu.be/8JcT50G7DCY

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень