Непристойні забаганки виконували дві рівнянки за гроші

Їхній «керівник» утік до сепаратистів?

Поліцейські повідомили про підозру двом дівчатам, які брали участь у створенні порнографічної продукції. Організатор групи, житель Кривого Рогу, наразі переховується від органів досудового слідства. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Наприкінці минулого року в Рівному на вулицях Студентська та Генерала Безручка поліцейські провели два санкціоновані обшуки в орендованих помешканнях. Двоє жительок області, 23-х та 25-ти років, в режимі онлайн за винагороду демонстрували оголені частини тіла та виконували інші забаганки клієнтів.

 За результатами обшуку у них вилучили банківські картки, близько десятка сім-карток, комп’ютерну техніку  та чорнову документацію.

Також правоохоронцям вдалося встановити й організатора протиправного бізнесу – 33-річного уродженця Кривого Рогу. Наразі він перебуває на території тимчасово непідконтрольній Україні та переховується від органів слідства. Слідчі направили чоловікові повідомлення про підозру.

Акторкам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень