Непристойно жартувала та писала з помилками: розсекретили подвійне життя екс-дружини путіна (ФОТО)

У 2006 році вона завела онлайн-щоденник, підписалася там «Лєною» і жартувала про труси

Перша і поки що єдина офіційна дружина диктатора Путіна Людмила була дуже нещаслива у шлюбі з ним. Їй було так нудно і так погано в цих стосунках, що 2006 року вона завела онлайн-щоденник, в якому, зокрема, розповідала і про складнощі сімейного життя.

Історію стосунків путіних, а також те, на які гроші живе Людмила зараз, після другого заміжжя разом із новоспеченим чоловіком Артуром Очеретним розповіли у новому фільмі на YouTube-каналі опозиціонера Олексія Навального.

А ще там розповіли про дуже цікаве хобі, яке було у Людмили Путіної під час її довготривалого шлюбу із президентом рф.

За освітою вона філолог-романіст, фах – іспанська мова. Але свого часу віддушиною для Путіної стала не іспанська, а російська мова та особистий блог у популярному на той час ЖЖ (Живому журналі).

2006 року Людмила завела ЖЖ. Це був її анонімний онлайн-щоденник, який вона вела під вигаданим ім'ям Лєна.

 

Крім імені в даних про себе вона змінила свій вік, скинувши десять років.

 

У фільмі розповідають про те, що було важко повірити в те, що це справді ЖЖ Путіної.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Але збігів виявилося надто багато. Лєна писала, що в неї є дочки, одна з них займається танцями (молодша Катя займалася акробатичним рок-н-ролом ), розповідала в журналі, що вона жила і навчалася в Петербурзі (теж сходиться), за освітою вона філологиня (насправді філологиня-романістка), а за гороскопом козоріг (день народження у Людмили 6 січня).

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Також Путіна писала, що працювала на токарному верстаті, в біографії Людмили таке теж є. Знайшли ще багато різних збігів, які звели нанівець усі домисли про те, що це не путіна.

З ЖЖ Людмили Путіної, фото Youtube

Що писала у ЖЖ

Зі щоденника Людмили Путіної можна дізнатися, що жила вона нудно і зовсім не цікаво, практично перебуваючи на межі депресії. Вона просила «друзів з листування» порадити їй якесь хобі.

Але судячи з подальших її постів, поради давали неохоче, тому Путіна пробувала, що могла знайти сама, то захопилася психологією та різними психологічними тестами, то йогою зайнялася.

І весь час нарікала, що «френди» не діляться з нею своїми захопленнями.

Розповідала і про свій розпорядок дня, що зазвичай її ранок починався не раніше 12-ї ранку, потім вона заварювала собі каву, займалася всякою домашньою рутиною і відверто нудьгувала. Вона публікувала вульгарні анекдоти, обговорювала пікапера Алекса Леслі.

Але невдача, філологиня за освітою Путіна писала у своєму щоденнику з помилками, а ще часто вступала в «конфліктні переписки» з іншими користувачами ЖЖ і люто захищала політику свого чоловіка володимира, козиряючи тим, що «володіє інформацією не з телевізора, а від знайомих, які за її словами, у цьому варяться».

Іноді доходило і до відвертих скандалів у коментарях, і тоді Путіна пускалася, як кажуть автори фільму в «геополітичне гопництво у стилі її чоловіка».

Розповідала френдам Людмила і про особисте, часто скаржилася на чоловіка. З її постів очевидно, що увагою диктатор її точно ніколи не балував. Натомість щедро обдарував грошима після розлучення, і не зі своєї кишені, адже жодного поділу майна у них при розлученні не було, а з гаманців пересічних громадян рф.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень