Рівненського «маршрутника-самоучку» огляне психіатр. Юнак - на обліку в лікаря

Йому клопотатимуть про домашній арешт

Парубка, який нещодавно викрав 51-шу маршрутку, упізнав 20-річний рівнянин, який бачив крадія в новинах. Про це повідомляє Нацполіція Рівненщини.

У неділю 16-річний житель села Малий Олексин Рівненського району зайшов на територію стоянки, що по вулиці Курчатова обласного центру. Натиснувши аварійне відкривання дверей, проник у маршрутку, де знайшов ключі під сонцезахисним козирком.

Прес-офіцерка Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька розповідає, що "маршрутника" побачив очевидець на іншому кінці міста та викликав поліцію.

З невідомих причини близько 23 години «маршрутник» приїхав на АЗС на вулиці Млинівській. Однак тут його помітив випадковий чоловік, який одразу повідомив до поліції.

 

На вулиці Князя Володимира викрадений автобус зупинили патрульні. Відповідно до освідування 16-річний підліток був тверезий та пояснив поліцейським, що захотів покататися.

За фактом незаконного заволодіння транспортного засобу хлопцю загрожує від 5 до 8 років позбавленя волі. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Крім того, слідчі клопотатимуть у суді про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.

У рамках кримінального провадження також призначатиметься судово-психіатрична експертиза, оскільки підліток перебуває на обліку в лікаря.

Нагадаємо, що у середу 25 лютого 16-річний житель села Малий Олексин викрав зі стоянки маршрутку, всю ніч їздив нею селами у Рівненському районі, а потім і на рейс «вийшов».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень