Неповнолітній загинув у ДТП у Рівненській області (ФОТО)

Смертельна автопригода трапилася на автодорозі у селі Борове Зарічненського району

Сьогодні, 20 травня, о третій годині ночі до поліції надійшло повідомлення, що сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, інша – отримала травми.

На місці події поліцейські встановили, що 19-річний житель с.Борове, водій автомобіля «BMW», разом із своїм 17-річним односельцем рухався вулицею села.

На заокругленій ділянці дороги молодик, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, в’їхав у дерев’яний паркан та придорожнє дерево, що призвело до перекидання автомобіля.

Внаслідок ДТП неповнолітній пасажир загинув на місці, водія доправили в лікарню, загрози його життю немає.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень