Непереможний: Усик виграв реванш у Джошуа і відстояв усі свої титули (ВІДЕО)

Це ще одна неймовірна перемога для України!

Олександр Усик у важкому реванші переміг Ентоні Джошуа і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Початок бою пройшов під диктовку українського боксера, хоча в другому раунді британець зумів сильно влучити в обличчя візаві. У третій 3-хвилинці Джошуа провів ще декілька успішних ударів, доки Усик продовжував діяти від оборони. І лише у наступному раунді чинний чемпіон включив більшу агресію.

Усик у звичному стилі діяв у швидкому темпі, не дозволяючи собі зупинятись і наносячи хоч і поодинокі, зате влучні й болючі удари.

 

Однак у 8-му та 9-му раундах Джошуа вдалося нанести українському спортсмену цілу серію точних ударів. Витримавши ці атаки опонента, Усик активізувався та виграв наступну 3-хвилинку, в якій британець загалом перебував у глухій обороні.

Кінець поєдинку пройшов у важкому обміні ударами, що лише підсумував рівний характер бою, який все-таки роздільним рішенням суддів виграв Усик: 113-115, 115-113, 116-112

По завершенню поєдинку Олександр Усик зробив таку заяву:

— Я присвячую цей поєдинок своїй державі, Збройним силам України та всім, хто її боронить. 

Джерело: НВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень