Неочікувані гроші – Стрільцям, впливовий покровитель – Водоліям: гороскоп на 1 лютого

Також не варто сперечатися з колегами та коханими

ОВНИ

Постарайтеся уникати суперечок з колегами та партнерами, адже це може дати глибоку тріщину у ваших стосунках. Зустрічі з друзями обіцяють приємні враження, але уникайте контактів з надто настирливими особами.

ТЕЛЬЦІ

Ви встигнете зробити надзвичайно багато роботи. Але не варто реалізовувати ініціативи без попереднього обговорення та узгодження.

БЛИЗНЯТА

Ви можете відчути виснаження, тому намагайтеся не братися за усі справи одразу, інакше це призведе до робочих непорозумінь.

РАКИ

Ви отримаєте цікаву пропозицію та зможете вирішити деякі суперечливі питання. Уникайте з'ясування відносин з коханими, бо це загрожує погіршенням стосунків.

ЛЕВИ

Займайтеся тим, що не вимагає великих зусиль. Намагайтеся не вступати у надмірно відверті розмови з людьми, в надійності яких ви не впевнені.

ДІВИ

Вам потрібно зосередитися на вирішенні матеріальних питань, чітко планувати свій час і братися за найбільш проблемні завдання – зараз вам це під силу.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться домогтися гарних результатів як у професійному, так і в особистому плані. Ймовірний прогрес там, де тривалий час спостерігався застій. Не витрачайте сили на дрібниці, а робіть більше корисних справ.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для наведення порядку у справах, які ви довгий час відкладали. Отриману інформацію намагайтеся фільтрувати, а плітки пропускайте повз вуха або переводьте все у жарт.

СТРІЛЬЦІ

Цей день не готує неприємних сюрпризів. Важливо, щоб поряд з вами був надійний партнер. Не виключені несподівані грошові надходження.

КОЗОРОГИ

Ви можете проявити надмірну впертість і непоступливість. І це може створити вам чимало проблем. Також не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації.

ВОДОЛІЇ

Беріться за вирішення будь-яких проблем – вашою підтримкою у складних питаннях будуть поради рідних і близьких людей. Також цього дня можлива поява впливового покровителя.

РИБИ

Зорі радять дотримуватися спокійного життєвого ритму - це дозволить методично вирішувати поставлені перед вами завдання так, щоб більше до них не повертатися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень