«Неможливо дивитися без сліз»: у Києві мати побачила сина, який стрибнув з даху багатоповерхівки (ФОТО 18+)

Хлопець піднявся наверх будинку і зробив фатальний стрибок вниз

У Києві підліток вчинив самогубство - він зістрибнув з даху одного з багатоповерхових будинків. За словами свідків, все сталося 13 вересня просто посеред дня, коли хлопець піднявся наверх будинку і зробив фатальний стрибок вниз.

Як розповів в Facebook користувач Максим Образенко, який проживає у тому будинку, на місце трагедії прийшла мати хлопця.

Сьогодні став свідком трагедії. З даху будинку, де ми живемо, впав підліток. Впав сам. Зайшов у будинок, піднявся наверх і стрибнув, - пише очевидець.

Користувач також опублікував кадри з місця трагедії, на яких видно, як жінка присіла біля тіла загиблого, на іншому знімку загиблий накритий чорною плівкою.

Жерсть. Коли бачиш по ТБ, це одне, коли це сталося майже на твоїх очах і бачиш все це сам - зовсім інше. Через пів години привели його мати... Це неможливо було дивитися без сліз. Дуже шкода, - додав Образенко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень