Нелегальні цигарки: Скільки безакцизного товару виявили на Рівненщині

З початку року

Більше тисячі пачок нелегальних цигарок вилучили на Рівненщині. Водії, які перевозили контрафактний товар, не надали правоохоронцям дозвільних документів, чим викликали підозру.

В одного з водіїв вилучили 80 пачок цигарок без марок акцизного податку. Ще майже тисячу нелегальних пачок конфіскували в іншого порушника, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.  

Загалом з початку року в області виявили та вилучили більше як 40 тисяч пачок незаконних цигарок, півтисячі – флаконів з нікотиновмісною рідиною та понад 350 електронних сигарет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень