Історія, яка зайшла надто далеко: на Рівненщині знайшли зв'язану у кущах дитину

Недитячі забавки, за які відповідатимуть батьки

Сьогодні близько восьмої ранку до поліції надійшло повідомлення від 34-річної жительки селища Соснове, що напередодні односелиця виявила її 10-річного сина зі зв’язаними руками та ногами у кущах на околиці населеного пункту. Хлопчик повідомив, що його викрали.

На місце події виїхали слідчі, ювенальні поліцейські, оперативники управління карного розшуку та керівництво поліції області та району.

Дитина розповіла, що близько 16 години невідомий постукав у двері та наказав відчинити їх, адже добре знає його батьків.

 

За словами хлопчика, чоловік зв’язав йому ноги, заклеїв рот скетчем та сказав, що вимагатиме в його рідних викуп у сумі 1000 гривень.

 

Потому проніс декілька метрів та залишив у чагарнику. Хлопчик навіть детально описав зловмисника та вказав, у якому напрямку той пішов.

Після пошуків з’ясувалося, що історію із викраденням хлопець вигадав.

Так, вчора після школи він пішов гуляти із сусідським 8-річним хлопчиком. Останній запропонував пограти у шпигунів: необхідно було зв’язати руки, ноги і рот липкою стрічкою, а хто перший звільниться — той і переможець.

 

Зі слів дітей, коли молодший уже визволився, поруч пробігав великий пес.

 

Дитина злякалася і побігла додому, забувши про товариша.

Потому повз проходила односелиця, яка побачила зв’язаного скетчем сусідського хлопчика. Тож він, побоюючись покарання, придумав історію про невідомого чоловіка, який його викрав.

З малолітніми бешкетниками поліцейські провели профілактичну бесіду щодо недопущення надалі таких дій. Вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень