Небезпечні пригоди – Стрільцям, наполегливість і розмах – Терезам: гороскоп на 15 жовтня

А Ракам варто вгамувати егоїзм

ОВНИ

День відзначений гармонією, отриманням космічної енергії, справедливістю. Ймовірно, зараз потрібно буде прийняти важливе рішення.

ТЕЛЬЦІ

Серйозний день, пов'язаний з моральним і духовним перетворенням. Порада або неправильно витлумачена інформація може призвести до сварки.  

БЛИЗНЯТА

Ви будете на висоті попри те, що нервові навантаження значно збільшаться. Нестримний порив до успіху принесе гідні результати. 

РАКИ

Ви будете особливо розважливими цього дня, тому намагайтеся використовувати це для прийняття важливих рішень. Не варто вступати в конфлікти та пліткувати. Також потрібно вгамувати свій егоїзм.

ЛЕВИ

Вас чекає активний, творчий день, який пройде досить напружено. Постарайтеся поводитися більш стримано, не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств.

ДІВИ

Не виключено, що саме зараз розпочнеться новий період у вашому житті, пов'язаний з духовним зростанням, визначенням пріоритетів і вмінням правильно направляти свою енергію. Вас чекає успіх, якщо ви зумієте правильно зрозуміти ситуацію та встановити необхідні зв'язки.

ТЕРЕЗИ

Цього дня зорі радять діяти наполегливо і з розмахом. Можливі значні витрати, але вкладені гроші повернуться сторицею.

СКОРПІОНИ

Швидкість реакції, здатність знаходити правильні рішення у майже безвихідних ситуаціях, інтуїція - все це допоможе створити передумови для поліпшення вашого фінансового становища.

СТРІЛЬЦІ

День сприятливий для сімейних відносин і втілення творчих задумів. Уникайте любовних пригод, оскільки надмірна романтичність у прояві почуттів може перетворити вас у мішень для глузувань.

КОЗОРОГИ

Сприятливий день для людей, що займаються комерцією і бізнесом. Ви можете отримати приємну звістку або привабливу пропозицію про участь у спільному проєкті. Не поспішайте давати згоду.

ВОДОЛІЇ

Цього дня посилиться дар переконання та інтуїція. Ймовірно, ви відчуєте сильний приплив сил, тому все, за що б ви не взялися, вдаватиметься.

РИБИ

Енергетично потужний день. Можлива дуже радісна зустріч. День сприятливий для аналізу минулого періоду життя та планування нового.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень