Не стало солістки групи «The Cranberries»

Долорес О'Ріордан було 46 років

Солістка ірландської рок-групи «The Cranberries» Долорес О'Ріордан померла 15 січня, повідомляє Reuters з посиланням на ірландський телеканал RTE. О'Ріордан було 46 років.

Смерть співачки підтвердила її агент Ліндсі Голмс. Вона заявила, що О'Ріордан «несподівано» померла в Лондоні, куди приїхала на сесію звукозапису. Поліція повідомила, що її тіло виявили в одному з готелів на вулиці Парк-Лейн.

Причина смерті співачки поки невідома.

- Група «The Cranberries» створена в 1989 році, через рік Долорес О'Ріордан стала вокалісткою колективу. Вона виступала з «The Cranberries» до 2003 року, після чого почала сольну кар'єру. Через шість років учасники групи возз'єдналися.

 

- У 2017 році «The Cranberries» почали світове турне, але перервали виступу через проблеми О'Ріордан зі здоров'ям - у співачки були болі в спині. Також торік у травні вона повідомила, що у неї діагностували біполярний розлад.

 

- «The Cranberries» - одна з найвідоміших ірландських рок-груп; пік її популярності припав на дев'яності роки. За час свого існування група продала більше 40 мільйонів копій своїх альбомів.

Члени гурту написали вчора у Твіттері:

«Ми спустошені: нашої подруги Долорес більше немає з нами. Вона була надзвичайним талантом, а ми мали привілей бути частиною її життя з того часу, як у 1989-му створили The Cranberries. Світ сьогодні втратив справжнього митця».

 

Послухаємо Ode To My Family одну з найкращих пісень «The Cranberries» у неймовірному виконанні Долорес О'Ріордан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень