Не стало Шарля Азнавура

Легендарному шансоньє було 94 роки

Шарль Азнавур

Знаменитий французький шансоньє, композитор, поет, письменник Шарль Азнавур помер у віці 94 роки. Маестро відійшов у інший світ у себе вдома, в Провансі. Навколо нього були близькі. Невдовзі, 20 жовтня, Азнавур мав виступити у Києві з концертом.

Азнавур провів на сцені більше 80 років, заспівав близько 1000 пісень на семи мовах, випустив більше 180 мільйонів платівок, давав концерти в 94 країнах, зіграв у 60 фільмах. У вересні він повернувся з туру по Японії, який став останнім у житті артиста.

Вже відомо, що Азнавура поховають у монастирі XII століття неподалік від Парижа. Там споруджений невеликий сімейний склеп.

Останнє фото з’явилося в офіційному Інстаграмі Шарля Азнавура буквально вчора. Це був знімок із Жаном-Полем Бельмондо. Фото підписане так:

Мій друг назавжди Жан-Поль

Шарль Азнавур і Жан-Поль Бельмондо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень