Не врятували: підліток, який кинувся з мосту у Києві після смерті батьків, помер

Його виховували у дитячому будинку сімейного типу

Уранці 18 травня у лікарні у Києві помер 15-річний Денис Родіков, який кілька тижнів тому втратив прийомних батьків через ковід. Напередодні він стрибнув в мосту у Києві. Його госпіталізували у дуже тяжкому стані.

Сім'я Родікових жила у селі Липовий Скиток у Фастівському районі Київщині у дитячому будинку сімейного типу.

У березні від коронавірусної хвороби помер батько Володимир Родіков, а за дев'ять днів - мати Діана Родікова. Їхні 13 дітей осиротіли, - повідомляє ВВС-Україна.

17 травня один з них, Денис Родіков, пішов з дому, залишивши у соцмережах відеозапис, з якого випливало, що він планує самогубство. Повідомив, що це не через школу і не через цькування.

Поліція почала шукати хлопця. На записі з відеокамер встановила, що у селі Калинівка він перевдягнувся та викинув свій одяг - ймовірно, щоб ускладнити пошуки. Пізніше на лінію «102» надійшло повідомлення, що у Києві молода людина стрибнула з мосту на бетонний тротуар. Виявилося, що це Денис Родіков. У важкому стані його доправили у лікарню, зранку 18 травня він помер.

Родікови взяли Дениса у родину понад 8 років тому. У нього було страшне дитинство – мати пиячила, вітчим бив, хлопець голодував. А потім опинився у дитбудинку, поки його не взяли Родікови. Подружжя Родікових виховувало трьох своїх і вісьмох всиновлених дітей. Також вони мали двох старших повнолітніх дітей.

Володимир з дітьми. Фото з сайту ВВС-Україна

У 2014 році переїхали з Донбасу через війну, й у 2017 році оселилися у великому будинку в селі Липовий Скиток біля Василькова.

На початку березня 2021 року обоє батьків потрапили до лікарні з важкою формою ковіду, від якого обидвоє невдовзі померли.

Діти після цього жили у центрі реабілітації.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень