Не вміють тримати себе в руках: Астрологи назвали найпсихованіші знаки Зодіаку

Чи є серед них ваші знайомі

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Іноді співрозмовнику може бути достатньо лише одного погляду, щоб зрозуміти, що людина поряд з нею поводиться якось не так. Серед найпсихованіших знаків Зодіаку астрологи виділяють Тельців, Стрільців та Левів.

Тельці

Такі люди вважають себе центром світу. Вони готові піти по головах, щоб досягти бажаного, їм все одно, скільки людей від цього постраждає. Тельці готові сперечатися зі своїм співрозмовником до втрати пульсу, вони ніколи не визнають власну неправоту.

Стрільці

Достатньо однієї заборони, аби Стрілець перестав бути контрольованим. Вони часто зриваються на своїх близьких. Вони стають ураганом, який неможливо зупинити, потрібно лише дочекатися, поки Стрілець сам візьме себе в руки, хоча іноді це не виходить.

Леви

Такі люди звикли бути лідерами. Леви часто про щось переживають і страждають від заниженої самооцінки. Вони не можуть розслабитись, саме тому часто виходять із себе, а під гарячу руку в більшості випадків попадаються невинні люди.

Джерело: Pixel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень