Не вийшло як з Україною: російську збірну дискваліфікували за перешкоди іншим спортсменам

Тож команда Китаю отримала перемогу майже автоматично

Російську збірну дискваліфікували на Олімпіаді-2022 після півфіналу змішаної естафети у шорт-треку. Російські спортсменки не змогли правильно передати естафету, завадивши суперницям. Також вони спровокували падіння опонентки.

Судді після перегляду відеоповторів вирішили покарати росіянок. Також було дискваліфікували збірну США за блокування суперниць.

Зважаючи на те, що дві команди вибули з боротьби, а Китай показав найкращий час, саме команду господарів Олімпіади відправили одразу до головного фіналу, де вона стала чемпіонкою. Друге місце в Італії. Бронзова нагорода в Угорщині.

В інтерв'ю "МатчТВ" Єлістратов заявив, що згоден з покаранням, оскільки перешкоди справді були.

Справедливе покарання на Олімпіаді-2022 майже миттєво наздогнало російську збірну. Тим часом на сході України з 2014 року розігрують гру «нас_там_нет».

Джерело: ОBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень