«Не вірю, що син вбивав»: матір підозрюваного у вбивстві Фаріон

Матір не вірить у причетність сина до вбивства мовознавиці

Олена Зінченко — мати 18-річного В’ячеслава, якого підозрюють у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, вважає, що син не міг вбити людину, у нього не було мотивів та досвіду стрільби. До Львова син приїхав на відпочинок та зустрітися з друзями. 

Мати В’ячеслава Зінченка переконана, що виконавець замовного вбивства ніколи не буде так сильно привертати до себе увагу.

 

«Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати — ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями — це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу. Можливо, син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав», — каже Олена Зінченко.

Жінка каже, що останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було. Олена вважає, що хлопець в окулярах з фотографії поліцейських — має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина. 

Олена розповіла, що завжди пишалася сином та ставила у приклад. Каже, що він не має шкідливих звичок, натомість завжди приділяє час футболу та книгам. За характером він — добрий і врівноважений. 

В’ячеслав був тривалий період у Львові минулої весни, він навчався в академії «Dronarium» на оператора БПЛА. Олена каже, що тому син добре знає місто і те, як багато там камер спостереження.

 

«Минулого року, у нього там зʼявилося чимало нових друзів, приїхав веселий і натхненний. І коли він ось це знову їздив у Львів, хоча казав спочатку, що буде у Тернополі, розуміла, що їде до друзів. Я не володію інформацією про цих людей». 

Олена додає, що син хотів йти на війну, щоб захищати країну разом з батьком. Планував після повернення зі Львова піти на курси водіїв. 

Нагадаємо, 26 липня, Галицький райсуд Львова обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, яку застрелили 19 липня. 18-річний Вячеслав Зінченко сидітиме під вартою наступні 60 діб без права на заставу. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень