Варті уваги не лише піраміди: маловідомі місця, які обов'язково слід відвідати в Єгипті (ФОТО)

Цікаві місця Єгипту, про які мало хто знає

Єгипет відритий для українських туристів, там тепло та сонячно цілий рік, а ціни дуже демократичні. Саме тому мандрівники вирушають до цієї країни протягом усього року.

Більшість туристів обмежуються відвідуванням пірамід та стародавніх храмів. Дехто взагалі нікуди не їде, віддаючи перевагу морському відпочинку. Однак у Єгипті є цікаві та маловідомі місця, що гідні уваги мандрівників.

Ель-Гуна

Цей курорт називають Єгипетською Венецією. Тут можна милуватися каналами з морською водою, а також десятками штучних островів, що з'єднані мостами.

https://www.instagram.com/p/B3WqGpjHVuM/

Місто виконане в єдиному архітектурному стилі. Над дизайном працювали європейці, італійці та єгиптяни. Сотні яскравих фото в Ель-Гуні – забезпечені.

Ель-Гуна – досить дорогий курорт, тому тут можна не оселятися, а просто приїхати на екскурсію.

Базар Хан аль-Халілі

Ця принада розташована в столиці Єгипту, Каїрі. Східний базар приваблює туристів своїми барвами та запахами.

Тут можна придбати усе: спеції, солодощі, кальяни, одяг. Мандруючи вуличками ринку, туристи заходять у численні кав'ярні й кафе, а також ласують вуличною їжею.

На базарі можна і потрібно торгуватися. Якщо хочете придбати сувенір та відчути колорит країни – неодмінно завітайте на Хан аль-Халілі.

Фаюмська оаза

Це місце – оаза серед пустелі. Тільки уявіть: між пісків можна побачити справжні водоспади, велике озеро Карук, пальмові гаї, фруктові сади та безліч зелені.

У Фаюнській оазі вирощують зерно, фрукти та інші сільськогосподарські культури. Цей край є головною житницею Єгипту.

Джерело: ICTV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень