Не тільки хек: чому ці три види риби завжди продають без голови (ФОТО)

Красномовні фото

Колаж: Главред

Існує кілька популярних видів риб, які продаються майже в кожному магазині, але без голів. Мало хто знає, але цьому сприяє кілька факторів, пише видання «Главред».

Чому зубатку продають без голови?

Ми звикли бачити цю рибу на прилавках у вигляді стейків. І не дарма. Зовні ця риба більше нагадує змію. Її приплюснуте довге тіло може сягати 2,5 метра завдовжки й важити до 50 кг.

Однак страх викликає не стільки розмір зубатки, скільки її голова.

Чому палтус продають без голови?

Палтус, глибоководна донна риба із сімейства камбалових, за вагою може досягати 400 кг, а в довжину виростати до 5 метрів. Він має величезне сплюснуте тіло і потворну голову. Особливо лякають його очі.

Чому хек продають без голови?

Хек продають без голови з кількох причин. По-перше, це робиться для спрощення транспортування та зберігання риби. Без голови хек займає менше місця і легше упаковується.

По-друге, якби ви хоч раз побачили в магазині хека з його страхітливою головою, ви, можливо, стали б більш скептично ставитися до покупки цієї риби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень